Zdravje objavil

9.4 – 10.4.2016 – 3. ISTRSKI MARATON

Istrski maraton je prireditev, ki poleg tekačev pritegne tudi veliko število navijačev, prostovoljcev, spremljevalcev in obiskovalcev. Za vse bo poskrbljeno. Pridružite se nam in skupaj bomo dosegali dobre rezultate in različne cilje, se medsebojno spodbujali in se sproščeno zabavali!

Najbolj slikovit slovenski maraton

Posebnost Istrskega maratona je, da se proga maratona vselej nekoliko spremeni, saj se prilagaja posameznim startom in ciljem. Start in cilj Istrskega maratona se vsako leto selita iz mesta v mesto.

Tako zanimivo progo, kot jo vsako leto posebej pripravi za udeležence najdaljše preizkušnje Istrskega maratona, lahko pričara le ta konec Primorske s svojo pestrostjo in razgibanostjo.  Naša Istra se maratoncem predstavi v svoji najlepši luči, z morjem ob boku, s predori Parenzane, z oljkami nad glavami in razgledom po kakijih … Proga z 280 metri vzponov sodi med zahtevnejše, zato pridejo v Istro res kleni maratonci. Progi polmaratona in rekreativnega teka sta manj zahtevni in temu primerno je na njih tudi številnejša udeležba.

Nasvidenje 9. in 10. aprila 2016 v Portorožu!

Organizator: Društvo Istrski maraton, Športna zveza Koper

Več informacij na: www.istrski-maraton.si

9.4 – 10.4.2016 – 3. ISTRSKI MARATON

Morate biti prijavljeni za komentiranje.

Iskanje

Facebook