Kupujmo domače

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije je ustvarila spletno stran Kupujmo domače, ki je namenjena vsem slovenskih kmetom oziroma tistim, ki želijo svojo dejavnost in izdelke predstaviti potrošnikom v Sloveniji.

Gre za spletno stran, ki služi kot stičišče povpraševanja po domačih storitvah, pridelkih in izdelkih, poleg tega pa so na strani tudi mnogi koristni nasveti in informacije.  Če se boste odločili za sodelovanje oziroma predstavitev na strani Kupujmo domače, imate na voljo tri pakete:

Paket A: S tem paketom se na strani objavijo vaši kontaktni podatki (ime, priimek, naslov, telefon, elektronska pošta), cena pa je 12 eur za koledarsko leto.

Paket B: Je sestavljen iz paketa A ter objave povezave na spletno stran naročnika in fotografije izdelkov ali kmetije (skupaj do 5 slik). Cena paketa B je 24 eur za koledarsko leto.

Paket C: Zajema paket B in samostojno podstran na portalu Kupujmo domače. Na podstrani je razširjen opis ponudbe, daljši zapis o ponudniku, do 15 slik, možno pa je vključiti tudi video in zvočni zapis. Cena paketa C za koledarsko leto znaša 36 eur.

Stroški se zaračunajo enkrat letno v začetku leta za koledarsko leto in ob pristopu sorazmerno s številom preostalih mesecev tekočega leta. Naročnik si na portalu ogleda svojo ponudbo in pristojne obvesti v primeru napak ali morebitnih sprememb.

Kupujmo domače je portal, namenjen vsem tistim, ki se ukvarjajo z domačimi pridelki, izdelki in storitvami, ter seveda tistim, ki bi take izdelke radi kupili in iščejo ponudnike. Prijavite se tako, da pokličete na telefonsko številko 01 513 66 40 ali pošljete elektronsko sporočilo s prošnjo in osebnimi podatki na kupujmo.domace@kgzs.si.

Avtor: Bučar Ivan

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook