Zanimivosti objavil

Maj … mesec ljubezni … v Biotehnišlem centru Naklo

V našo deželo je prišla dolgo pričakovana pomlad in z njo mesec maj … dnevi postajajo vse daljši in toplejši … Zato vas tudi mi vabimo, da se nam pridružite na zanimivih delavnicah, tečajih in predavanjih, ki smo jih s kolegi pripravili posebej za vas. Vrtnarjenje je v tem času prav gotovo naj pogostejše opravilo Slovencev, zato je pred nami še zadnji termin tečaja Vrtnarjenje za vsakogar. Za vse vrtoljubce bosta zagotovo dobrodošli tudi dve brezplačni predavanji, ki se bosta na to tematiko zgodili v našem Centru.

S področja biodinamike bosta pri nas potekala dva izjema dogodka. Predavanje Retta Ingolda se obeta že prihodnji teden, poleg tega pa tudi mednarodna konferenca Demeter International, ki bo potekala v mesecu juniju. Za oba dogodka prilagamo k temu sporočilu dodatna pojasnila v priponkah.

Poleg naštetega so tukaj tudi tečaji: Štruklji – od predjedi do sladice pa Lazenje in Jedi iz kaš za vse, ki se radi zdravo prehranjujete, ob koncu meseca pa že tradicionalno poteka tečaj Izdelovanja šopkov, saj bo cvetja na naših vrtovih vse več in posledično tudi izdelovanja šopkov za različne priložnosti …

Želimo vam prijetne pomladanske dneve in vas vabimo da si ogledate priložen napovednik meseca maja.

Biotehnični center Naklo

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook