Mali oglasi

nazaj kategorije iskanje

Če želite odličnega čuvaja vašega doma, zvestega prijatelja in spremljevalca nas pokličite. Sprejemamo rezervacije za mladiče kraške ovčarje edine slovenske avtohtone pse odličnih staršev z rodovnikom, cepljene, tetovirane in čipirane.

Mladiči bodo razglisteni in očiščeni notranjih zajedalcev, cepljeni proti kužnim boleznim, čipirani in tetovirani. Lastniik prejme za mladiča potni list, rodovnik in vso potrebno dokumentacijo za socializacijo, vzgojo, šolanje prehrano, zdravstveno oskrbo in navodila za cepljenja in očiščenje notranjih zajedalcev v pisni in elektronski obliki.
Psička Ch. Hita Srednjedravska ima odlično opravljeno oceno zunanjosti in vzrejni pregled. Ima tudi slikane kolke in komolce. Izvid kolkov ima z oceno»A« kar je odlično, komolce pa z oceno »0« kar je tudi odlično in brez napak. Da ima psica slikane kolke in komolce je zelo pomembno saj je displazija dedna anomalija in se prenaša na potomce.
Psička je bila do sedaj prisotna na več kot 30 razstavah doma in v tujini in je vedno dobila odlične ocene. Je »ŠAMPIONKA« prvakinja v lepoti. Do sedaj je osvojila naslov »Slovenski mladinski prvak Ch. J. SLO, Slovenski Ch. SLO, Hrvaški Ch. CRO, mednarodni prvak Ch. INT« v lepoti in svetovni prvak v lepoti 2013. Med tem je osvojila že 6 krat naslov prvak pasme BOB kot najlepši kraški ovčar na razstavah: CACIB Portorož 2010, CACIB Zagreb 2010 2 krat, CACIB Maribor 2011 in CACIB Pohorje 2011. Na specialni državni CAC razstavi za kraške ovčarje DLVKOS 2011 je osvojila naslov BOB kot najlepši kraški ovčar. Tudi njena mama Ch. Boni Srednjedravska je večkratna prvakinja v lepoti. Njena babica Ch. Šana pa je osvojila 9 krat naslov prvakinja v lepoti, kar je do sedaj največ naslovov » ŠAMPIONA« prvaka v zgodovini pasme. Obe so naše in izvirajo iz naše vzreje.
Starša mladičev sta močnejše konstitucije z dolgo bujno dlako, imata odlične značajske lastnosti ter sta tipična predstavnika pasme. Nobeden od njiju ni agresiven ali popadljiv, plah ali boječ. Sta odlična čuvaja domačega okolja, vodljiva in humano vzgojena, ter dostopna in prijazna do otrok.

NA ALBUMU :
http://www.mojalbum.com/srednjedravska
So slike psov iz naše vzreje, ki živijo v domovini kakor tudi v Avstriji, Italiji, Nemčiji, Švici, Franciji in na Nizozemskem. Psi in psičke z imenom na enako začetnico si iz istega legla. Lanski so na začetno črko J. Psička JOKE je v Franciji, HELENA je v Avstriji, GORENJKA je v Švici, DAJA in FEJA sta pri eni družini v Švici, HRAŠI in HANIBAL sta tudi pri eni družini v Kölnu v Nemčiji.

ALBUMU:
http://www.mojalbum.com/kraski
So slike naših psičk, slike mladičev iz preteklih legel ter slike iz razstav in promocijskih prireditev.

Z vzrejo, promocijo in razstavljanjem kraških ovčarje se ljubiteljsko ukvarjamo že več kot 18 let. Že s četrto generacijo psičk naše vzrejne linije sledimo eksterieru, značaju in prepoznavnosti v preteklosti najkvalitetnejše in naj prepoznavnejše vzreje pasme psarne » IZPOD DEBENCA » na Dobu pri Mirni na Dolenjskem, ki je od ministrstva za pravosodje kje o kraške ovčarje uporabljali za čuvanje objektov. Tam smo kupili tudi našo prvo psičko Rivo Izpod Debenca. S tem tudi skrbimo za vzrejno prepoznavnost naše vzreje in psarne, saj smo si vedno, ko je imela naša psička zadnje leglo obdržali doma njeno hči za nadaljno vzrejo.

SPLETNA STRAN:
http://users.triera.net/alpid/
http://srednjedravska.medianita.si/

facebook:
http://www.facebook.com/welcomeback/requests/#!/srednjedravska.psarna

http://www.facebook.com/welcomeback/requests/#!/pages/Hajdi-Srednjedravska/198025259565?fref=ts

http://www.facebook.com/welcomeback/requests/#!/joke.srednjedravska?fref=ts

http://www.facebook.com/welcomeback/requests/#!/pages/Psarna-Srednjedravska-Kennel-Srednjedravska/223055711057041?fref=ts

Youtube:
http://www.youtube.com/results?search_query=srednjedravska&oq=srednjedravska&gs_l=youtube.12…0.0.0.2859.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0…0.0…1ac.

Tel: 02/685 30 01
e.mail: franc.kiseljak@gmail.com

Iskanje

Facebook