Zanimivosti objavil

NAPOVED DOGODKOV ZA MEDIJE TA TEDEN

Zadeva:          NAPOVED DOGODKOV ZA MEDIJE

 

Torek, 3. 7. 2012

Udeležba ministra Bogoviča na seji Državnega sveta RS

12:00   Minister za kmetijstvo in okolje Franc Bogovič se bo udeležil 47. seje Državnega sveta RS, na kateri bo predstavil delo Ministrstva za kmetijstvo in okolje. Med drugim bo potekala tudi razprava o spremembah Zakona o kmetijskih zemljiščih.

            Odprto za medije

(Lokacija: Mestna občina Krško, Cesta krških žrtev 14, Krško)

 

Več informacij o seji: http://www.ds-rs.si/?q=node/3279

 

Sreda, 4. 7. 2012

Obisk Vlade RS v Podravski regiji

Minister Franc Bogovič bo v okviru vladnega obiska v Podravski regiji obiskal Mestno občino Maribor, občini Slovenska Bistrica in Duplek, podjetje Košaki TMI d. o. o. in se sestal s predstavniki pobude o ustanovitvi Naravnega parka Pohorje. Državni sekretar Branko Ravnik pa se bo srečal s predstavniki javnih služb, obiskal Občino Pesnica in položil temeljni kamen za izgradnjo nove vinske kleti Dveri Pax.

Podrobnejši program obiska bo javnosti posredoval UKOM.

 

Sobota in nedelja, 7./8. 7. 2012

Neformalno srečanje ministrov za okolje na Cipru

Minister Bogovič se bo udeležil neformalnega srečanja ministrov za okolje in podnebne spremembe. Tema neformalnega zasedanja ministrov je »Stanje evropskih voda (»Blueprint«) in odziv politike ter financiranje prilagajanja na podnebne spremembe«. Predsedstvo načrtuje splošno razpravo na podlagi prispevkov: ciprskega ministra za kmetijstvo, naravne vire in okolje, komisarja za okolje, komisarke za podnebne ukrepe,  izvršne direktorice Agencije za okolje, direktorja Evropske investicijske banke ter generalnega revizorja republike Ciper.

(Lokacija: Nikozija, Ciper)

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook