Kmetijstvo objavil

Napovednik dogodkov na MKGP-ju

Ponedeljek, 5. 3. 2012

12.00   Minister Franc Bogovič se bo sestal s predstavniki pridelovalcev, institucij in interesnih združenj, ki v Sloveniji zastopajo sektor zelenjave (zelenjavna veriga).

(Lokacija: MKO, Dunajska 22, Ljubljana)

 

Torek, 6. 3. 2012

9.00     Minister Franc Bogovič se bo udeležil XXXIX. letnega posveta zadružnikov z naslovom »Prihodnja skupna kmetijska politika – s tradicijo v prihodnost«.

(Lokacija: Grand hotel Bernardin, Portorož)

18.00   Minister Franc Bogovič se bo udeležil slavnostne podelitve nagrad GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2011.

(Lokacija: Cankarjev dom, Ljubljana)

 

Sreda, 7. 3. 2012

12.00   Generalna direktorica Direktorata za okolje Barbara Avčin Tržan bo sodelovala na novinarski konferenci ob predstavitvi projekta »Kulturni bazar«.

(Lokacija: Cankarjev dom, Ljubljana, Kosovelova dvorana)

 

Četrtek, 8. 3. 2012

17.30   Državni sekretar Branko Ravnik se bo ob mednarodnem prazniku žena udeležil posveta »Veliko nam imajo povedati«, ki ga organizira Državni svet RS in je poleg ženskam posvečen tudi medgeneracijskemu dialogu.

(Lokacija: Državni svet RS, Šubičeva 4, Ljubljana)

 

Petek, 9. 3. 2012

10.00   Minister Franc Bogovič se bo udeležil zasedanja Sveta EU za okolje, na katerem bodo ministri med drugim obravnavali predlog akta, ki bi državam članicam omogočil, da omejijo ali prepovejo pridelavo gensko spremenjenih organizmov na svojem ozemlju. Ministri bodo govorili tudi o predlogu uredbe o vzpostavitvi programa za okoljske in podnebne ukrepe (LIFE), o načrtu EU za prehod na konkurenčno gospodarstvo z nizkimi emisijami ogljika do leta 2050 in pripravah na konferenco o trajnostnem razvoju »Rio + 20«.

(Lokacija: Bruselj)

10.00   Državni sekretar Branko Ravnik se bo udeležil Gregorjevega sejma v Novem mestu. Gre za enega največjih spomladanskih sejmov v regiji, na katerem je predstavljeno kmetijstvo, vrtičkarstvo, vinogradništvo in kletarstvo, ki ga že 18. let zapored organizira Kmetijska zadruga Krka.

(Lokacija: Novo mesto, Graben)

 

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook