Zanimivosti objavil

OBVESTILO – TEDEN EVROPE V SODELOVANJU S KGZS

Tudi letos bo KGZS sodelovala pri obeležitvi dneva oziroma tedna Evrope
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji v sodelovanju s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije tudi letos obeležuje dan Evrope v okviru Tedna Evrope med 5. in 9. majem z dejavnostmi, povezanimi s krožnim gospodarstvom. Obiskovalci bodo lahko na številnih brezplačnih dogodkih izvedeli, kako lahko z inovativnimi pristopi postanemo prijaznejši do okolja.

Teden Evrope bodo na ljubljanskem Bregu uradno odprli v četrtek, 5. maja, ob 12. uri, ko bosta ob krajšem glasbenem programu udeležence nagovorila dr.Zoran Stančič, vodja Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji, inCvetko Zupančič, predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.

Tekom Tedna Evrope boste lahko vsak dan spremljali stojnice za sladokusce z lokalno in ekološko pridelano hrano in pijačo, informacijsko stojnico s kolesom sreče in igro za najmlajše “Sklenimo krog”. V sodelovanju z Veleposlaništvom Kraljevine Nizozemske pa se bodo izvajali tudi vodni eksperimenti ter predstavitev projekta “Ljubljanica povezuje” iz programa LIFE, ki ga izvaja Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo.

Podrobnejši program dneva Evrope si lahko ogledate tukaj.

 

VIR : http://www.kgzs.si/GV/Aktualno/V-srediscu/Novica/ArticleId/3035/Teden-Evrope-v-sodelovanju-s-KGZS.aspx

Morate biti prijavljeni za komentiranje.

Iskanje

Facebook