Zanimivosti objavil

PODELITEV CERTIFIKATA KAKOVOSTI ISO 9001:2008 in prva znanstvena konferenca na Biotehniškem centru Naklo

Spoštovani.

Vabim vas na podelitv certifikataKAKOVOST ISO 9001:2008, ki ga podeljuje SIQ Ocenjevanje sistemov vodenja. Veseli smo, da se bo to zgodilo ravno v času naše prve znanstvene kionference VIVUS z mednarodno udeležbo. Podeltev bo v četrtek, 19. 4. ob 14.45, ko bo potekal plenarni del konference.
Smo prvi center v Sloveniji, ki se lahko pohvalimo z dvema zelo priznanima certifikatoma, ki smo jih prejeli v zadnjih dveh mesecic. V marcu smo dobili prizanja Q-VIZ 2012, ki označuje vzgojno-izobraževalne zavode z družbeno odgovorno vizijo.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili za nas tako pomembnem dogodku. Po prejemu priznanja smo pripravili tudi tiskovno konferenco (ob 15.00), kjer bo direktor centra mag Marijan Pogačnik povedal nekaj besed zakaj smo se odločili za projekt kakovosti in za organizacijo znanstvene konference, ga. Suzana Laznik, namestnica direktorice področja Ocenjevanje sistemov vodenja bo povedala o kriterijih podelitve certifikata. Besedo pa bomo dali tudi našim gostjam ga. Mojci Škrinjar, državni sekretarki na MIZKŠ, ter d. Martini Bavec, generalna direktorica Direktorata za kmetijstvo na MKO.

Več informacij o pridobitvi certifikata ISO 9001:2008 in priznanja Q-VIZ vam pošiljam v piponkah. V priponkah je tudi vabilo na konferenco oz. plenarni del s tiskovno konferenco ter celoten program konference.

Za dodatna vprašanja sem na voljo na e-naslov: majda.kolenc1@guest.arnes.si ali M: 051 444 154. Zaradi lažje organizacije dela in da se vam bom lahko posvetila, pa bi bilo zaželjeno, če mi lahko sporočite svoj prihod ali mi vsaj potrdite, če boste uspeli priti na tiskovno konferenco.

Veselim se snidenja z vami in vas lepo pozdravljam.

Majda Kolenc Artiček, vodja promocije

Biotehniški center Naklo, Strahinj 99

T: 04 27 72 128

M: 051 444 154

E: majda.kolenc1@guest.arnes.si

S: www.bc-naklo.si

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook