Zanimivosti objavil

Promocija sadja in zelenjave iz integrirane pridelave na Podeželju v mestu Maribor

Zadruga sadja in zelenjave z.o.o. na promocijo sadja in zelenjave iz integrirane pridelave v Podeželje v mestu Maribor v soboto, 17. septembera 2011, med 9. in 15. uro na Glavnem trgu v Mariboru. 

Letošnja prireditev Podeželje v mestu Maribor bo v organizaciji Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije ter Zavoda za turizem Maribor potekala v okviru Festivala Stare trte 2011. Na Glavnem trgu se bo v soboto, 17. septembra, med 9. in 15. uro s svojimi pridelki in izdelki dopolnilnih dejavnosti predstavljalo 25 slovenskih kmetij.S krušnimi in mesnimi izdelki, domačimi siri, vrhunskimi vini in drugimi domačimi dobrotami bodo ustregli kupcem, ljubiteljem tradicionalne slovenske podeželske kulinarike.

Sobotno dogajanje na Glavnem trgu bo posvečeno pomenu uporabe lokalno pridelanega sadja in zelenjave iz integrirane pridelave. Obiskovalci bodo lahko okušali na žaru pečeno slovensko zelenjavo integrirane pridelave. Ob 10. uri bov okviru kulturnega dela prireditve potekala predstavitev kmetij. Ob 11. uri vabljeni na modno revijo izdelkov iz ovčje volne ter delavnico polstenja v izvedbi podjetja Soven. Za prijetno vzdušje na trgu bodo skrbeli člani ansambla Krila.

Pridite, okusite in doživite slovensko podeželje!

Vljudno vabljeni!

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook