SADJE IN ZELENJAVA IZ INTEGRIRANE PRIDELAVE – Podeželje v mestu Maribor

ZADRUGA SADJA IN ZELENJAVE, z.o.o. vabi na

Podeželje v mestu Maribor

Sobota, 17. september 2011, med 9. in 15. uro na Glavnem trgu v Mariboru.

Kulturni program se prične ob 10. uri.

Letošnja prireditev Podeželje v mestu Maribor bo v organizaciji Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije ter Zavoda za turizem Maribor potekala v okviru Festivala Stare trte 2011. Na Glavnem trgu se bo v soboto, 17. septembra, med 9. in 15. uro s svojimi pridelki in izdelki dopolnilnih dejavnosti predstavljalo 25 slovenskih kmetij. S krušnimi in mesnimi izdelki, domačimi siri, vrhunskimi vini in drugimi domačimi dobrotami bodo ustregli kupcem, ljubiteljem tradicionalne slovenske podeželske kulinarike. Obiskovalci prireditve bodo lahko uživali v okusih odlične slovenske zelenjave in sadja iz integrirane pridelave, ki jih bomo za vas na žaru pripravljali člani Zadruga Sadja in zelenjave, z.o.o.

Sobotno dogajanje na Glavnem trgu bo posvečeno pomenu uporabe lokalno pridelanega sadja in zelenjave. Obiskovalci bodo lahko okušali na žaru pečeno slovensko zelenjavo integrirane pridelave. Ob 10. uri bo okviru kulturnega dela prireditve potekala predstavitev kmetij.

Ob 11. uri vabljeni na modno revijo izdelkov iz ovčje volne ter delavnico polstenja v izvedbi podjetja Soven. Za prijetno vzdušje na trgu bodo skrbeli člani ansambla Krila.

                                   

                                        ZADRUGA SADJA IN ZELENJAVE, z.o.o

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook