Zanimivosti objavil

Srečanje pod kozolcem – VABILO!

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam pridružite v ponedeljek 17.12. in torek 18.12. med 12. in 19. uro. v šolski prodajalni ‘Pod kozolcem’, ki deluje v sklopu Biotehniškega centra Naklo.

Srečanje bo potekalo z našimi zvestimi kupci, dijaki, zaposlenimi, študenti višje šole in našimi dobavitelji z namenom, da skupaj uspešno zaključimo leto 2012.

Druženje nam bo prineslo izmenjavo izkušenj, mnenj ter skupno pokušino kvalitetnih EKO mlečnih proizvodov (mleka, jogurtov, skute in sira), šolskih piškotov in sladoleda ter pokušino proizvodov naših dobaviteljev, ki se ukvarjajo z EKO pridelavo hrane.

V ponedeljek 17.12. bo med 13. in 14. uro naša gostja Fanči Perdih, direktorica podjetja Amarant, ki se ukvarja z ekološko pridelavo semen in kalčkov. Gospa bo odgovarjala na vaša vprašanja.

V torek 18.12. ob 12. uri nam bo vročo EKO Knajp-natur kavo, narejeno iz želoda in ječmena, skuhal sam pridelovalec iz Pražarne Lovro iz Velenja.

Lahko boste nakupili novoletna darila, ki smo jih pripravili za vas. Ob zaključku dneva odprtih vrat, bomo izžrebali tri račune za opravljene nakupe (izžrebani bo nagrajen z nakupom šolskih izdelkov po izbiri v vrednosti izžrebanega računa).

Vsi nakupi v vrednosti nad 50,00 € bodo nagrajeni z dekorirano lončnico, nakupi nad 25,00 € pa z EKO šolskim čajem pridelanem pri nas. Po želji vam lahko kupljeno blago tudi aranžiramo v lično darilo.

Prodajalna je odprta še do vključno petka 21. decembra 2012.

Srečanje pod kozolcem so omogočili:

BC Naklo, Orehova kmetija Pečarič-Drašiči, Vila Natura-Vučja Vas, Gorička ves-Šalovci, Amarant-Kresnice, Pridelovalec Knajp-Velenje, Svit-Črešnovci, Biodobro Ekološka kmetija-Šmarje pri Jelšah, Ekološka kmetija Ceglar-Verd, Nonina Špajza-Žirovnica, Tina-Komenda, Ekološka kmetija Kozina-Čirče, Oljarna Šavrin-Šmarje in Žito Gorenjka-Lesce.

Dobimo se torej ‘Pod kozolcem’. Veselimo se srečanja z vami.

Lep pozdrav

PODPIS_Peter

________________

Peter RIBIČ, spec.

org. izobraževanja odraslih / Adult Education Organiser
Biotehniški center Naklo /
Biotechnical Centre Naklo

Enota: MIC
Strahinj 99, 4202 Naklo
Tel.: +386 4 2772-120 Gsm: +386 41/499-936

Fax: +386 4 2772-118

Email: tecaji@bc-naklo.si

Skype: peter.ribic

Web: www.bc-naklo.si

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook