Mehanizacija objavil

Traktorji za vsako rabo

Traktorji so delovni stroji ki se uporabljajo za rabo v kmetijstvu, gozdarstvu, delo na polju. En traktor lahko praktično uporabljamo za vse vrste dela tako kot na polju v gozdu ali na travniku ampak se ne obnesejo tako dobro kot traktorji ki so specializirani za eno področje. Traktorji s katerimi delamo v gozdu morajo biti močnejši ter imati primerno zaščito na šipah ter morajo imeti močan priključek kateri omogoča priključitev vitla da lahko vlečete hlodovino. Traktorji za delo na polju ali pa za košnjo morajo biti okretnejši in ne tako zmogljivi ter kopatibilni z vsemi priključki saj je tako košnja ter baliranje lažje pa tudi oranje njive zaželjena je tudi moč saj lahko tako traktor pelje več.

Traktorji na strani Kmetijski oglasi

Traktorji so vedno zelo povezani tudi z oglasi, ki jih najdemo predvsem v kakšnem oglasniku in na spletu. Kmetijski oglasi so priljubljeni v vseh letnih časih, predvsem pa ob koncu zime, ko se počasi začenjajo dela na poljih in okoli doma in trajajo vse do pozne jeseni.  Morda se sprašujete, kaj vam lahko kmetijski oglasi sploh nudijo in ali lahko verjamete, da so traktorji taki, kot morajo biti za obdelovanje zemlje brez večjih skrbi in težav?

V današnjih časih je izredno težko privoščiti si nov kmetisjki stroj za obdelovanje zemlje, sploh če potrebujemo večjo mehanizacijo, ki seveda tudi več stane. V vsakem primeru je pametno najprej prebrskati po oglasnikih in spletnih straneh, kjer se nahajajo kmetijski oglasi s traktorji in drugo mehanizacijo, saj se morate zavedati, da je to najcenejša in najhitrejša izbira. Oglase oddajajo povsem navadni ljudje, kot ste navadni vi, in kot smo navadni mi.

Poceni traktorske gume

Ko govorimo o traktorjih, pri tem najprej pomislimo na značilne velike gume. Traktorji največkrat delujejo na grobem oziroma blatnem terenu, kjer so traktorske gume podvržene velikim obremenitvam, zato se hitreje obrabijo. Prej kot slej jih je potrebno zamenjati, to pa ni majhen strošek pri tako velikih gumah.

Tu pridejo v poštev poceni traktorske gume, ki pomagajo zmanjšati stroške za že tako finančno obremenjene kmete in gozdarje. Velikokrat se iščejo rabljene traktorske gume, ki so še vedno dobre za lažji teren, čeprav so izgubile učinkovitost v težjem terenu, s prodajo rabljenih gum pa tudi nekoliko omilimo stroške za nakup novih gum, potrebnih za delo na težjem terenu. Traktorji so nepogrešljivi na terenu, prav tako prave in poceni gume.

Vir: http://www.gradim.si/gradnja-in-gradiva/les.html

3

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook