Čebelarstvo objavil

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO – ČZS

ki bo v sredo, 4. Julija 2012 ob 11. uri v prostorih  Centra Draga,

v Dragi 1 na Igu

 

Spoštovani,

 

Inovativna ideja, kako obogatiti življenje oseb s posebnimi potrebami preko čebelarstva, je prepričala mednarodno družbo IMEX, da gosti družbeni odgovorni projekt »IMEX Challenge« v Sloveniji. Ljubljana in Slovenija sta bili tako izbrani, da med 2. in 4. julijem gostita IMEX Challenge 2012, enega najbolj pomembnih mednarodnih družbeno odgovornih projektov na področju kongresnega turizma.

 

Na primeru lokalne skupnosti želi IMEX Challenge izpeljati projekt z otipljivimi rezultati in tako prispevati za skupno dobro. IMEX Challenge Slovenija prepleta skrb za čebele ter naravno okolje s pozitivnim  vplivom na življenje manj privilegiranih skupin – otrok in odraslih s posebnimi potrebami.  Ob strokovni podpori Čebelarske zveze Slovenije in sodelovanju lokalnih partnerjev bomo tako v  treh dneh zgradili učni čebelnjak za varovance Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga, ki bodo kasneje sodelovali pri vzgoji čebel in pridobivanju medu.

 

V času finančne in gospodarske krize predstavlja IMEX Challenge 2012 primer dobre prakse uspešnega povezovanja različnih panog in družbeno odgovornega delovanja organizacij iz mednarodnega in slovenskega okolja s skupnim ciljem, da na manjšem področju izboljšamo naš vsakdan. Projekt tako tudi uživa podporo predsednika Republike Slovenije, predsednika Vlade ter župana Mestne občine Ljubljana.

 

O tem, in o vsem ostalem, kar bi vas utegnilo zanimati, bodo spregovorili:

 

Opis: bee7.jpg   Faye Bennett in Jon Bradshaw, predstavnika družbe IMEX, glavnega organizatorja  projekta

Opis: bee7.jpg   dr. Valerija Bužan, direktorica CUDV Draga

Opis: bee7.jpg   Anton Tomec, predstavnik Čebelarske zveze Slovenije

Opis: bee7.jpg   Tatjana Radović, vodja Kongresnega urada/ Turizem Ljubljana

Opis: bee7.jpg   Miha Kovačič, direktor Kongresnega urada Slovenije

 

 

Prosimo za potrditev vaše udeležbe na naslov miha.kovacic@slovenia-convention.com ali 01/569-1260. Več informacij o projektu IMEX Challenge, vključno s predstavitvenim video posnetkom in brošuro, je na voljo na spletni strani www.challenge.slovenia-green-meetings.si.

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook