Vabilo na novinarsko konferenco NOVOSTI V KMETIJSKI ZADRUGI KRKA

Za Kmetijsko zadrugo Krka z.o.o. je uspešno leto, hkrati pa si je v prihodnjih dveh letih zastavila ambiciozne načrte.

 Konec leta je zadruga pričela z obsežnejšim dvoletnim projektom, ki ga sofinancira Evropski sklad za razvoj podeželja. S tem projektom želi zadruga prispevati k razvoju kmetijstva in podeželja v lokalnem okolju, zato bodo aktivnosti usmerjene predvsem v lokalno območje. S projektom informiranja o integrirani pridelavi zelenjave in sadja in pospeševanjem prodaje te zelenjave in sadja želi Kmetijska zadruga Krka z.o.o. predvsem pomagati slovenskim kmetom, izobraževati uporabnike o tem, da ni vseeno, kakšno zelenjavo in sadje uživamo, kaj izbiramo na prodajnih policah in kako pogosto vključujemo zelenjavo in sadje v svoj vsakodnevni jedilnik.

V okviru projekta, ki bo trajal približno 2 leti, bodo izvedene predstavitve integrirano pridelane zelenjave in sadja na več kot 36-ih dogodkih, promocijah in degustacijah na prodajnih mestih ter predstavljanje v medijih. Dodatna novost je Gregorjev sejem, ki ga zadruga organizira že 19. po vrsti, letos med 8. in 10. marcem 2013. Tako kot vsako leto pripravlja zadruga tudi letos na sejmu pester program, ki pa ga bo letos še nadgradila in razširila.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na novinarski konferenci, ki bo v četrtek, 24.1.2013, s pričetkom ob 11.00 uri na sedežu Kmetijske zadruge Krka z.o.o., na naslovu Šentjernejska 6 v Novem mestu v sejni sobi v 2. nadstropju. Na novinarski konferenci bosta predstavila poslovanje zadruge v letu 2012, nov dvoletni projekt, novosti na Gregorjevem sejmu 2013 in druge načrte KZ Krka:

– Jure Vončina, direktor KZ Krka z.o.o. in
– Klemen Kirn, direktor trženja KZ Krka z.o.o.

Vljudno vabljeni.

Za več informacij smo dosegljivi na e-naslovu klemen.kirn@kz-krka.si ali na telefonski številki 041 358 232 (Klemen Kirn). S prijaznimi pozdravi,

 Jure Vončina
direktor KZ Krka z.o.o.

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook