Čebelarstvo objavil

VABILO NA NOVINARSKO KONFERENCO

ki bo v sredo, 14. marca 2012 ob 10. uri v prostorih  STIC na Turizmu Ljubljana,

na Krekovem trgu 10 v Ljubljani

 

Spoštovani,

čeprav je danes prisotno splošno mnenje, da smo v zazrtosti vase vse manj pozorni in sočutni do soljudi, ki jim tudi manjša pomoč lahko obogati življenje,  so projekti,  ki nam kažejo drugačno sliko.

In prav takega – družbeno odgovornega z mednarodnim ozadjem, želimo predstaviti domačim medijem.

 

Koncept projekta, ki je s svojo vsebino prepričal glavnega organizatorja – mednarodno družbo  IMEX, prepleta skrb za čebele in naravno okolje s pozitivnim  vplivom na življenje manj priviligiranih skupin – otrok in odraslih s posebnimi potrebami. Ljubljana in Slovenija sta tako bili lani izbrani, da gostita  

IMEX Challenge 2012, mednarodni družbeno odgovorni projekt,  ki bo med 2. in 4. julijem  zbral skupino tujih prostovoljcev, delujočih v kongresni industriji.  Ob strokovni podpori Čebelarske zveze Slovenije in sodelovanju lokalnih partnerjev bodo v  treh dneh zgradili učni čebelnjak za varovance Centra za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga, ki bodo kasneje sodelovali pri vzgoji čebel in pridobivanju medu. S tem bodo pridobili nova znanja in razvili sposobnosti ter samozaupanje, kar pripomore k njihovem vključevanju v družbeno okolje in kakovosti življenja.

Prosimo za potrditev vaše udeležbe na naslov convention@visitljubljana.si ali 01/306-45-73.

Komentarji so onemogočeni.

Iskanje

Facebook